TESTIMONIAL

Rahsia di sebalik Beautiful!!

Sebenarnya pakai Premium Beatiful nie bukan hanya untuk kurus tau!!!
ia jugak boleh membantu penyakit2 seperti:

~ Gaot
~ Buasir
~ Sembelit
~ Veriscose Vain
~ Migrain
~ Slip disc

Memang pelaburan yg sangat2 menguntungkan utk kaum hawa mcm kita nie utk
menghargai diri kita..kalu kita sakit sapa nak jaga anak2, layan suami?? Nak ke suami cari org lain ganti tempat kita atau anak2 di dalam pelukan wanita lain??TIDAK!!!nauzubillah!!

Dengan formula hebat hasil gabungan LACTOLITE sure kesannya lagi HEBAT!!

 Ramai dah buktikan nya...jom layan picture2 mereka!!

Kak Ana pada December 2010 = 96 kg

Kak Ana pada bulan April 2011

jeng..jeng..jeng..dalam masa lebih kurang 5 bulan ajer dia dah dapat shape 
zaman anak dara dulu..!!!
Kak Ana merupakan duta produk yg terbaik sekali..:)

Beliau telah menyahut cabaran..anda bila lagi??

Dapatkan set Premium beautiful anda sekarang!!! sementara harga tengah PROMOSI nie:)

HARGA PREMIUM BEAUTIFUL

Installment, Cash and Credit Card  are ACCEPTED!

(1) Installment
Harga ansuran serendah RM 150 - 500 sebulan. 
Set kecil RM 2400
Set besar RM 2600

(2) CASH / CREDIT CARD / RHB easy

Set kecil RM 2400 1971.60
Set besar RM 2600 2167.90

Wow! Jimat RM 400
For CASH/CC, company will give you..
REBATE RM 150 (limited time)+ BONUS RM 75

 Contact me for detail, Shareena: 019-7000685


-----------------------------------------------------------------------------------

TESTIMONI PENGGUNA


"Sakit Tulang Belakang Tahap Kritikal"
Tahun 2002, saya telah disahkan menghidap penyakit tulang belakang. Pada tahun 2006, saya berulang-alik ke Hospital Sultanah Aminah untuk melakukan pemeriksaan X-ray dan didapati masalah tulang belakang saya bertambah kritikal. Saya hanya dibekalkan ubat penahan sakit dan kalsium tambahan sahaja. Doktor mengesyorkan supaya saya membuat pembedahan dan jika tidak saya boleh menjadi lumpuh seumur hidup dan 10 tulang belakang saya akan digantikan dengan 10 batang besi yang setiap satunya bernilai RM2,000. Oleh itu, kos keseluruhan berjumlah RM20,000 tidak termasuk kos pembedahan dan kos pembiayaan hospital. Pada tahun 2008, seorang rakan telah memperkenalkan Premium Beautiful. Saya memakainya secara konsisten dan hasilnya dalam tempoh 12 bulan sakit tulang belakang saya telah pulih 100% tanpa sebarang pembedahan. Doktor juga mengesahkan saya di antara 1000 pesakit tulang belakang kritikal yang selamat. Kini saya telah berkahwin dan mengandung tanpa masalah serta bertubuh sihat. Terbukti Premium Beautiful bukan sebarang pakaian dalam, malah memang yang terbaik di antara yang terbaik. "KEHIDUPAN MENJADI LEBIH BERMAKNA DAN SEMPURNA, TERIMA KASIH PREMIUM BEAUTIFUL."
                                                                                                                        Nurliana Jasmani(25) 
Guru
Pontian, Johor

------------------------------------------------------------------------------------


"Masalah Bentuk Badan dan Haid Tidak Teratur"
Sebelum memakai pakaian dalam Premium Beautiful, ramai di kalangan sahabat saya mengatakan susuk badan saya seperti seorang ibu yang berusia lewat 40-an. Paling ketara di bahagian perut yang buncit seperti mengandung 5 bulan dan juga di bahagian payu dara seperti tidak kelihatan akan kehadirannya. Saya juga mengalami masalah kitaran haid yang tidak teratur sehingga berminggu-minggu untuk kembali normal. Keadaan ini memberi kesan yang mendalam terhadap rutin kehidupan saya terutama hubungan suami isteri dan saya sering tertekan serta kurang yakin untuk tampil di khalayak ramai. Kini semua igauan itu hilang sejak saya memakai Premium Beautiful. Setelah memakai Premium Beautiful secara konsisten saya telah berhasil mengembalikan susuk tubuh menawan dan mendapat pujian rakan-rakan yang begitu teruja dengan perubahan bentuk badan saya. Hubungan suami isteri juga bertambah intim. Ternyata kini, saya setia dengan Premium Beautiful dan menjadikan Premium Beautiful sebagai sumber menambah pendapatan yang lumayan. "KECANTIKAN, KESIHATAN DAN KEKAYAAN ADALAH MILIK SETIAP INSAN..."
Normiyanti Nordin (34)
Guru
Kota Tinggi, Johor

--------------------------------------------------------------------------------------------------

"Senggugut dan Migrain"
Saya merupakan pengguna Premium Beautiful, satu-satunya pakaian dalam dan juga korset wanita yang sangat unik dan luar biasa. Sebelum ini saya memang tercari-cari satu korset yang sesuai untuk dipakai kerana lumrah wanita sememangnya inginkan kecantikan. Sehinggalah saya bertemu Premium Beautiful pada 10 Disember 2010 ketika berusia 25 tahun. Segalanya indah belaka kerana kini masalah senggugut dan migrain yang teruk sejak berusia 13 tahun telah hilang dengan pemakaian Premium Beautiful yang konsisten selama sebulan. Jika dulu kesakitan akibat senggugut saya sangat teruk dan mengalami simptom seperti demam, loya, sakit pinggang, sakit perut dan sakit kepala sehingga pergerakan terbatas. Migrain yang teruk juga menjadikan pandangan kabur. Kini, semuanya hilang. Kesihatan semakin baik, keyakinan meningkat, kekayaan pasti akan dimiliki. Terima kasih Premium Beautiful
Nur Atiqah Zailan(26)
Guru
Batu Pahat, Johor

--------------------------------------------------------------------------------------------------

"Darah Tinggi, Sebu Perut, Sakit Kaki"
Setelah memakai Premium Beautiful tekanan darah tinggi yang dihidapi makcik Tuminah kembali normal. Beliau juga tidak lagi mengalami sebu perut dan sakit-sakit kaki beransur pulih. Badan juga bertambah sihat dan cergas, Alhamdulillah.
Tuminah Lehan(66)
Berniaga
Benut, Pontian, Johor

--------------------------------------------------------------------------------------------------
PENGGUNA-PENGGUNA LAIN YANG TELAH BERJAYAKeinginan tanpa usaha dan langkah pertama pastinya hanya tinggal angan-angan bukan??..

Semua orang pun boleh, asalkan ingin mencuba. Hubungi saya untuk sesi 'consultation'. FREE OF CHARGE je, so juz call Ena k (^_^)

No comments:

Post a Comment