Friday, 20 January 2012

MoTiVaSi HaRI JuMAat

Ena tertarik dgn satu kata pujangga yg penuh bersemangat  nih, let's share together..

 

Bila direnung-renungkan balik memang betul la hidup ni perlukan pengorbanan. Kadang-kadang tanpa kita sedari setiap hari pon kita dah berkorban especially untuk orang-orang yg kita sayang, betul x u'olls?

Namun, pernah x kita terpikir untuk membuat satu pengorbanan yang boleh merubah diri kita kepada kejayaan yang lebih bermakna dalam hidup ni..Berkorban x semestinya untuk menyelamatkan sesuatu keadaan from getting worst kan.Tapi, berkorban supaya kita berjaya. Sape yg x nak kan..
Hmmmm...fikir2 kan sekejap nak??..hehe

Jom join Ena utk kita share mcm mana kita boleh 'berkorban' yang boleh membawa kepada kejayaan..
Ok, Selamat Berhari Jumaat yerrrr... (^_^)

No comments:

Post a Comment