Sunday, 1 January 2012

Happy New Year 2012!!!

Selamat menyambut Tahun Baru 2012 u'olls!!..



Haaa..bersempena dengan tahun baru ni Ena nak tanya sket, apa azam tahun baru u'olls yer??..hehehe


Owh, ye..haa, lg satu azam yg dulu2 tu dh tercapai x? Lagi satu tanda soal..hehe


Harap2 nye u'olls semua dh bersedia untuk menghadapi Tahun 2012 ni dengan semangat dan azam yang baru. 
At least ada pembaharuan sket dalam diri. 





Macam Ena ni.. 
Salah satu pembaharuan yang Ena dh buat utk tahun batu ni ialah dengan membuat BLOG NI la kan..akeke..


So, ini lah my first ever writing (wlupon sbnrnya type aje) in blog u see..


And yg others tu actually ada a few resolutions lg yg Ena dh make up for this year. Antaranya of coz la..

nak mengajar my students sebaik mungkin so that they can achieve good results in their exams this year, another one is, 


to do something that can make money!!!..


Hopefully tercapai lah kan.


So guys..whatever u'olls do, do it the best that u can ok..Semoga dapat mencapai apa yg u'olls impikan this year..HAPPY NEW YEAR!!!





2 comments:

  1. Thanks!!..inform me kalo ada yg berminat nk cuba premium beautiful yer.hehe

    ReplyDelete